Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yerel seçimlerde belediye başkanlığı adaylığının kendisi için 2 seçenekten birisi olduğunu söyleyen AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'e, "Hodri Meydan" diyerek meydan okudu.
Bir kafenin açılışında yan yana gelen AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman arasında ilginç bir diyalog gerçekleşti. Öncesinde gazetecilere Yalova'da milletvekili sayısının 3'e çıkartılmasını değerlendiren Demirel, "Milletvekili sayısı ne kadar artarsa, siyaseten temsil o kadar artmış olur. Dolayısıyla da ilimiz güç kazanmış olur. Çok milletvekili olan illerde siyasi güçle, bizim gibi 1-2 milletvekili olan illerde ki siyasi güç bir olmuyor. Ben Yalova'nın geleceğine siyasete olumlu katkı sunacağını düşünüyorum. Elbette bu siyaseten rekabeti de arttıracak. 2 milletvekili olunca Yalova'da 1-1 olur diye vatandaşın kafasında da bir ön yargı oluşuyordu. Bu sayı 3'e çıkınca siyasi rekabette artmış olacak.  Dolayısıyla seçimlerin de renkli geçeceğini düşünüyorum" dedi.
"3-0'ı hedefliyoruz"
Yalova'da 3-0'ı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, "Sahaya çıktığınızda en iyi sonuç neyse onu hedefleyip çıkacaksınız ki asıl yakalamanız gereken başarıyı yakalayın. Maçlarda da bilirsiniz, karşınızdaki takımı küçümserseniz 90. dakikada bir gol yersiniz mağlup olursunuz. Siyaset hiç bir zaman rehaveti kabul etmeyen bir alandır. Biz de inşallah 2019'da AK Parti olarak Yalova'da 3-0 yapmayı hedefliyoruz" dedi.
"Hodri Meydan"
Ardından Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a dönen ve, "Ama öncesinde yerel seçimler var. Milletvekilliği benim için 2 seçenekten birisi" diyen AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'e, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, "Hodri meydan" diyerek meydan okudu. 

Editör: TE Bilişim