Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Umut Merkezleri çalışanlarıyla bir araya gelerek yapılan çalışmalardan dolayı Umut Merkezleri’nde görev alan bayanları kutladı.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten Umut Merkezleri’nde çalışan bayanlar ile bir araya gelen Başkan Salman çalışmalar hakkında bilgi aldı. Birim Müdürü Mustafa Kır’ında hazır bulunduğu toplantıda kusursuz, özverili ve sabırlı çalışmalarından dolayı çalışanları kutlayan Başkan Salman, yapılan ziyaretin ardından çalışanlara plaket takdim etti.
Umut Merkezleri’nde çalışanların Yalova Belediye’sinin gözü, kulağı ve görülen yüzü olduğunu belirten Başkan Salman; “Yoğun ve yorucu bir tempoda çalıştığınızı biliyorum. Sizler Belediyemizin gözü, kulağı ve görülen yüzlerisiniz. Vatandaşlarımızla birebir iletişim kurarak taleplerini, isteklerini ve hatta şikayetlerini dinleyerek aracı oluyorsunuz. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları ise sizlerin tespit ettiği kişiler sayesinde yerine getirmekteyiz. Kusursuz, özverili ve sabırlı çalışmalarınızdan dolayı sizlere teker teker kutluyorum” dedi.
Karşılıklı sohbetlerin ardından Başkan Salman Umut Merkezlerinde hizmet veren bayan çalışanlara plaketlerini takdim etti.

Editör: TE Bilişim