Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman vatandaşlardan ve Kirazlı Sanayi Sitesi esnafından gelen şikayetler doğrultusunda araçların Bursa yolunu kullanmadan sanayiye ulaşım sağlayabileceği yeni düzenleme yapma kararı aldıklarını söyledi. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde gerçekleştirdiği halk günü sonrasında Kirazlıaltı Sanayi Sitesine giderek esnaf ziyareti yaptı. Özellikle Perşembe günleri mesaisini vatandaş görüşmelerine ayıran Başkan Salman, sanayi sitesinde yapılan çalışmalarla ilgili esnafla görüş alışverişinde bulundu.
Sanayi sitesinin yıllardır giderilmeyen eksiklerinin tamamlanması için özen gösteriyoruz diyen Başkan Salman; “Belirli zamanlarda site esnafımızla bir araya gelerek onların isteklerini dinlemeye çalışıyorum. Onlardan gelen talepleri kısa orta ve uzun vade planlayarak eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Sanayi sitesinin çevre düzenlemesini de yaparak atıl bir görüntü yerine dertli toplu düzenli bir site görüntüsüne kavuşturacağız” dedi.
“Köprü Sanayiye Ulaşımı Kolaylaştıracak” 
Yapılan çalışmalarla ilgili esnafa bilgi veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Araçların Bursa yolunu kullanmadan sanayiye ulaşım sağlayabileceği yeni düzenlemeyle birlikte sanayi ulaşımına bir alternatif üretmiş oluyoruz. Gaziosmanpaşa Mahallemiz ile yapılan köprü sayesinde sanayi sitesini birbirine bağlamış olacağız. GOP, MKP, İsmetpaşa Mahallelerimiz ile Çiftlikköy tarafından gelen araçlar Dörtyol kavşağını kullanmadan sanayiye ulaşabilecekler. İhtiyaç anında şehirlerarası yol içinde alternatif olmuş olacak” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim