Yalova'da boşandığı 31 yaşındaki Seda Camgöz'ü sokak ortasında 9 bıçak darbesiyle öldürdüğü öne sürülen 35 yaşındaki Bülent Diler'in yargılanmasına devam edildi. Karar aşamasına gelen duruşma 5 Nisan tarihine ertelendi. 
Yalova'da bir dershanenin halkla ilişkiler biriminde çalışan Seda Camgöz, geçtiğimiz 6 Mayıs sabahı işe geldikten sonra, kahvaltılık almak için dışarı çıkınca, bir şirketin bölge müdürü olan boşandığı Bülent Diler tarafından yol ortasında bıçaklandı. Olay sonrası Bülent Diler kaçarken, ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan ve vücudunda dokuz bıçak darbesi tespit edilen Seda Camgöz, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Boşandıktan sonra kendisini tehdit ettiği Seda Camgöz'ün şikayeti üzerine, Aile Mahkemesi tarafından hakkında 'Evden uzaklaştırma kararı' verilen Bülent Diler kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklanarak cezaevine kondu.
Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek" suçundan ömür boyu ağırlaştırılmış cezası istemiyle dava açılan Bülent Diler'in yargılanmasına devam edildi. Seda Camgöz'ün babası Hüseyin Camgöz, Sanık Bülent Diler'in Avukatı Ruşen Arslan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adına Avukat Seyvan Ayten'in hazır bulunduğu duruşmada, Kocaeli Kandıra Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Sanık Bülent Diler'de katıldı. 
 Mahkeme heyeti Davalı tarafın avukatlarınca dinlenmesini talep ettikleri 3 tanığı dinlediler. Tanıklar Bülent Diler'in eşini sürekli olarak takip ettiği yönünde ifade verdiler. 
Karar aşamasına gelen yargılama, sanık ve avukatlarına son savunmasını yapması için 5 Nisan 2016 tarihine ertelendi. 
Editör: TE Bilişim