Yalova Belediyesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi arasında ortak çalışma protokolü imzalandı. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Ürkmez ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner belediyede gerçekleştirilen ortak çalışma protokolü için bir araya geldiler. Burada konuşan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Şehitlerimizin emaneti olan yakınları ve gazilerimizle millet olarak her zaman gurur duyduk. Bu ülkede rahat bir şekilde yaşamamızın onların fedakarlıkları sayesinde olduğunu bilerek minnet duyduk. Bu anlamda Gazilerimiz ve şehit yakınları için hizmet üreten derneklerimizle de ortak çalışmalar yapmaya karar verdik. Bugün bu çalışmaların ne olacağını nasıl yapılacağının ana hatlarını çizen bir protokolü imzaladık. Herkese hayırlı olsun" dedi. 
Ardından Yalova Belediyesi ile yapılacak ortak çalışmaların protokolüne Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Ürkmez ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner birlikte imza koydular. 
Editör: TE Bilişim