Kaytazdere Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi sağlamak amacıyla kurulan Sevgi Evi yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşmayı sürdürüyor. 
Kaytazdere Belediyesi tarafından 2015 yılında törenle hizmete sokulan Sevgi Evi vatandaşların evlerinde kullanmadıkları temiz ve az kullanılmış giysilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla kurulmuştu. O günden beri amacına uygun olarak çalışan Sevgi evi sadece beldede değil çevre ilçe ve beldelerdeki ihtiyaç sahiplerine de ulaşmayı sürdürüyor. Zabıtalar tarafından toplanan giysiler yıkanarak Sevgi Evinde raflara diziliyor. Bir butik görünümünde olan Kaytazdere Sevgi Evi'ne gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlar kendilerine uyan kıyafeti hiç bir ücret ödemeden alabiliyorlar. Bununla da kalınmayarak buraya gelemeyen ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar gidilip giysiler teslim ediliyor. Amaçlarının hizmet olduğunu vurgulayan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, "2015 yılında açılan Sevgi Evi toplumsal yardımlaşmayı amaçlayan bir hizmettir. Vatandaşların kullanmadıkları giysileri ihtiyacı olan vatandaşlarla paylaşabilmelerine onlara yardım edebilmelerine destek olmak istedik. Bugüne kadar da proje hedefine uygun olarak hizmet vermeyi sürdürüyor" dedi. 
Vatandaşlarda bu projeden son derece memnun olduklarını dile getiriyorlar. Vatandaşlar, "Daha önceden kullanılmayan giysilerimizi verecek insan bulamıyorduk. Ama artık Sevgi Evi'ne bırakıyoruz. Oradan da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bu güzel hizmetten dolayı Kaytazdere Belediyesi'ni kutluyoruz" diye konuşuyorlar. 
Editör: TE Bilişim