Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Mete Yalova'dan adeta bir sevgi seli ile yolcu edildi. Mete, "Yalova benim kalbimin her zaman en özel yerinde olacak" dedi. 
Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve son olarak Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Cengiz Mete, Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen devir teslim töreni ile görevinden ayrılan Mete Gaziantep'te göreve başlamak için Yalova'dan ayrıldı. Mete için İDO Feribot iskelesinde bir uğurlama töreni gerçekleştirildi. Mete'yi öğretmenler, öğrenciler ve STK başkanlarından oluşan büyük bir kalabalık yolcu etti. Burada bir konuşma yapan Mete, "Yalova'da çok güzel günlerim geçti. Bu ilde koordineli, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaptık. Tek başına oluşan bir şey değil bu. Bir aile gibi gördük bir birimizi. Buradan çok güzel anılarla ayrılıyorum. Yalova her zaman kalbimin en özel yerinde olacak" dedi. 
Cengiz Mete'ye çiçekler sunan kalabalık, Yalova'da yaptığı çalışmalardan dolayı Mete'ye teşekkür ederek yeni görevine uğurladı. 
Editör: TE Bilişim