Yalova Belediyesi, yaz aylarıyla birlikte artan sıcaklıklar nedeniyle sokakta yaşan can dostlarımızı unutmadı. Belirlenen noktalara monte edilmeye başlanan otomatik su kapları sayesinde sokak hayvanları sürekli olarak su temin edebilecek.
Veteriner Hekim olan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, göreve geldiği günden beri sokak hayvanlarına yönelik olarak daha önce kentte yapılmamış olan birçok projeyi hayata geçirdi. Sabit yatırımların yanı sıra Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde, sokak hayvanlarının rahat bir yaşam sürebilmesi için çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. 
Sokak hayvanlarının, kışın kar yağdığında yaşamlarını devam ettirebilmeleri için belirli bölgelere yiyecek bırakıldığını belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Yaz sıcaklarında can dostlarımız sokak hayvanlarının su ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla belirlenen noktalar otomatik su kapları yerleştirmeye başladık. Çalışmayı birçok bölgede uygulayacağız. Vatandaşlarımızın da uygulamaya destek vereceğine yürekten inanıyorum. Kapı önlerine ve uygun yerlere bırakacağımız bir kap suyun onların yaşamlarını devam ettirmesine olanak sağlayacağını asla unutmayalım” dedi.
Editör: TE Bilişim