Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Yalova SGK İl Müdürü Ali Gencer tarafından çelenk konuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program SGK İl Müdürü Ali Gencer’in SGK Haftası’nın önemine dair açıklamalarıyla sona erdi.

Ali Gencer,
Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, halkın yoğun olduğu yerlerde stant açarak yeni uygulamalar konusunda da halkı bilgilendireceklerini söyledi. SGK Haftası’nı kutlama etkinlikleri çerçevesinde bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Bugün saat 10.00’da SGK İl Müdürü Ali Gencer tarafından Yalova Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde gerçekleştirilecek olan sunumun ardından 11.30’da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ziraat Odası, Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası SGK’ya ziyaretlerini gerçekleştirecek. Saat 13.40’da Yalova Ticaret Meslek Lisesi’nde sunum gerçekleştirilecek.

Saat 15.30’da Halk Eğitim Merkezi’nde usta öğreticilere sunum yapılacak. Saat 17.45’te de Futbol Turnuvası Finali ve 3’üncülük maçı düzenlenecek. Final Maçı’nda kupa töreni ve katılımcılara günün anısına plaket takdimi yapılacak. 16 Mayıs Çarşamba günü Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde 13.00 ile 18.00 saatleri arasında halkı bilgilendirmek amacıyla stant açılacak. Saat 17.00’de SGK Hatıra Ormanı ağaç dikimi gerçekleşecek. 17 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da huzurevine ziyaret yapılacak. Saat 11.00’de Yalova Endüstri Meslek Lisesi’nde sunum yapılacak. Saat 15.00’te çocuk yuvasına ziyaret gerçekleştirilecek. Özdilek Alışveriş Merkezi’nde halkı bilgilendirmek adına 13.00 ile 18.00 saatleri arasında stant açılacak.18 Mayıs Cuma akşamı saat 19.00’da Kingbetting Sporium Tesisleri’nde düzenlenecek olan kokteyl ve plaket töreni ile SGK Haftası sona erecek.
Editör: TE Bilişim