Spastik engelli çocukların rehabilitasyonunda yaptığı çalışmalarla tanınan ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile Spastik Engelliler Federasyonu arasında imzalanan protokol sayesinde Yalovalı engelliler de bu hastanenin sunduğu hizmetlerden katılım payı ödemeden faydalanacaklar. 
Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve federasyon yöneticileri ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde incelemelerde bulundular. Spastik engellilerin rehabilitasyonu ve tedavisinde yaptığı çalışmalarla ülkenin önde gelen kurumlarından birisi olan ROMATEM yöneticilerinden de bilgiler alan Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, "ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Spastik engelliler açısından çok önemli çalışmalar yapıyor. Kurum engellilerimize kaliteli rehabilitasyon ve tedavi hizmeti sunuyor. Bu hizmetler spastik engelliler açısından büyük önem taşıyor" dedi. 
Protokol imzalandı
Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve federasyon yöneticilerinin ziyaretleri sonrasında Yalova'ya gelen ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yöneticileri burada engellilerin katılım payı almadan tedavilerine imkan tanıyacak bir protokole imza attılar. Protokolüm imzalanması sonrasında açıklamada bulunan Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, "Spastik engelliler açısından rehabilitasyon ve tedavi masrafları çok ciddi sorun oluyor. Bu kapsamda bir çok kurumda ise katılım payları ödemek zorunda kalınıyor. Bu payların ödenmeden hizmet alınması Spastik engellilerimiz ve aileleri açısından çok önemli bir adım. Engellilerimize bu imkanı sunan ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yöneticilerine engellilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim