Yalova Güç Birliği Karanfil Cafe’de bir toplantı düzenledi. “Ülkemiz ve Yalova için birlik” temalı toplantıya Yalova’daki çok sayıda STK’nın başkan ve temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yalova Güç Birliği Başkanı İlhami Başkan ülkeye yönelik dolar üstünden yapılan ekonomik saldırılara değindi. Başkan, “Ülkemiz ABD’nin açtığı ekonomik savaş sonrasında dolar kurunun suni olarak yükseltilmesi karşısında ciddi bir dik duruş sergiledi. Toplumun her kesimi tüm farklılıklarını bir kenara bırakarak ülke için tek yumruk olmayı bir kez daha başardı. Bizde Yalova’da ki STK’lar olarak devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu göstermek ve birlik, beraberlik mesajı vermek üzere bir araya geldik. Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi.
Başkan’ın ardından söz alan Yalova Güç Birliği Başkan Yardımcısı Bahattin Sabahçı ise, “Yerel bazda da Yalova’nın sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin sunulması anlamında birliktelik hedefi ile bir araya geldik. Hep birlikte ilin sorunları konusunda görüşlerimizi ortaya koyabilmeli ve vereceğimiz mesajlarla seçilmiş ve atanmışlara halkımızın sesini duyurmak istiyoruz. Bu toplantıya geniş bir katılımın sağlanması Yalova’da ki STK’ların ilin sorunlarına nedenli sahip çıktığını net olarak ortaya koymaktadır. Biz Yalova Güç Birliği olarak buradan tüm STK’larla ülkemiz ve Yalova’nın menfaatleri için her zaman koordineli hareket edeceğimizi duyurmak istiyoruz” diye konuştu.
Toplantıya katılan STK başkan ve temsilcileri de söz alarak ülke ve Yalova adına yararlı olan her çalışmaya destek vereceklerini ve içerisinde yer alacaklarını belirttiler. STK temsilcileri yapılan toplantının birlik ve beraberliğin ortaya konmasında ki öneminin de altını çizdiler.

Editör: TE Bilişim