Çınarcık ilçesine bağlı Hasanbaba ve Samsun Mahallelerinin su sıkıntısına kesin çözüm olacak su deposunun yapımı devam ediyor. Depoyla birlikte Hasanbaba yolundaki çalışmalar da sürüyor.
Çınarcık İlçesinde geçtiğimiz aylarda başlanan su deposu inşaatında sona yaklaşıldı. 2 bin 500 metreküplük su deposu inşaatında çalışmalar hızlı bir şekilde sürerken Belediye Başkanı Avni Kurt, inşaatın yaz sonunda bitmesini planladıklarını söyledi. Kurt, seçim öncesinde söz verdiği en önemli konulardan birisinin su sorununu çözmek olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz sene Yalova’da genel bir kuraklık yaşandı. Bu sene ise böyle bir durum yaşanmıyor. Ancak biz su konusundaki sorunu kalıcı bir şekilde çözmek için düğmeye bastık ve su depomuzun inşaatına başladık. Özellikle yüksek katlara su çıkması sıkıntısını da çözmüş olacağız” dedi.
Su deposu inşaatıyla birlikte Hasanbaba yolundaki su boru hattı çalışmaları da devam ediyor. Hat çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanmasıyla birlikte Hasanbaba yoluna kalıcı bir asfalt atılarak hizmete sokulacak.


Editör: TE Bilişim