Günler öncesinden hazırlıklara başlayan veliler önceki yıldan edindikleri tecrübelerin ışığında standlarını hazırladılar. Okul bahçesinde tam bir festival havası vardı.

Kermese İlgi Yoğundu 

Şenliğe Sugören Muhtarı M.Osman Karataş, Köy İmamları Mehmet Sevimli Ve Yakup Ocak, Gül Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği Sahibi İlhan Ocak, Eski İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Genç, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Gökmenoğlu, İett Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Özçelik ve İett Mali Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Ocak, Yalova Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (Yasiad) Eski Başkanı Güngör Kan, Yalova Ticaret Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Özhan, Sugören İsmet Koçhan İlköğretim Okulu Eski Müdürü Hüseyin Çibir, Yalova Endüstri Meslek Lisesi Tarih Öğretmeni Uğur İnan, Pi Analitik Dersanesi Matematik Öğretmeni Mümin Balcı, Tübitak Bilgem Baş Uzmanı Yusuf Deniz İnan, Dereoğlu Otomotiv Sahibi Mustafa Dere, MHP Yalova Disiplin Kurulu Üyesi Mesut Ayık, AKP Yalova İl Başkanı Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Oktay Çolak, dershane Yöneticileri ve Sugören'lilerden oluşan bir topluluk katıldı. Açılış konuşmasını Okul Müdür vekili Ahmet Öztürk yaptı. Öztürk katılan misafirlere teşekkürlerini sundu, gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra konuşma yapmak üzere Okul Aile Birliği Başkanı Vedat Kolpar kürsüye geldi. Kolpar, "Çocuklarımız bizim göz bebeğimiz onların daha rahat daha temiz ve teknolojik sınıf ortamında eğitim görmeleri için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda kermesimize çocuklarımızın önlerindeki zorlu sınavlara hazırlanmaları için ikişer adet ücretsiz burs veren Pİ-ANALİTİK, FİNAL, UĞUR, ANAFEN, KÜLTÜR, ve FEM dershanelerine teşekkür ediyorum. " dedi.

 

Birinciler Ödüllerini Aldı 

Daha sonra sonra Sugören İsmet Koçhan İlköğretim Okulu'nda yapılan sınavda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Okul Aile Birliği Başkanı Vedat Kolpar, Sugören Köyü muhtarı Osman Karataş ve Yalova Ticaret Meslek lisesi müdür Yardımcısı Mehmet Özhan verdi. Ardından sınıf birincilerine ise ödüllerini eski İl Milli Eğitim Müdürü Şevki Genç, okulun eski müdürü Hüseyin Çibir ve Okul Müdürü Mehmet Kalyon takdim etti. Okul folklor ekibinin hazırlamış olduğu Bursa yöresi halk oyunlarının ardından kermesin açılışı yapıldı. Katılımcılar, velilerin büyük özenle hazırlamış oldukları yöresel tatlar ve giysilerin bulunduğu standları ilgiyle gezdi. Günün en fazla ilgi göreni okul görevlilerinden Ramazan Aygırcı'nın dondurması ve kuşkusuz standlardaki zeytinyağlı sarmalardı.

 

 

Editör: TE Bilişim