Serginin açılışını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cahit Yıldırım ile Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan İlaslan kursiyerlerle birlikte yaptı.

Süleymanbey Mahallesi Karanfil Evi’nde düzenlenen kurslarda 5 aylık çalışma sonucu oluşan sergi , davetlilerden tam not alırken açılış öncesi Yıldırım ve İlaslan kursiyerleri tebrik ettiler.

Törende bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cahit Yıldırım, “Uzun emekler verdiğiniz serginizi açmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz. Yalova Belediyesi ile işbirliği sonucunda açılan kurslarda sizlerin faaliyetlerinizi ortaya çıkarmanızı amaçlamıştık. Hocalarımızı ve sizleri tebrik ederim. Seneye daha farklı branşlarda kurslara katılarak yeteneklerinizi o dallarda da sergilemenizi diliyorum” diye konuştu. Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan İlaslan ise; “Emeğinize, yüreğinize sağlık. Tebrik ederim” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cahit Yıldırım ile Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan İlaslan çalışmalar hakkında eğitmenlerden bilgiler aldılar.

Editör: TE Bilişim