Yalova'yı Arap turistlerin cazibe merkezi yapacak 5 bin konutluk Suudi Köyü için düğmeye basıldı.Dev projenin 1 yıl içerisinde hayata geçirilmesi hedefleniyor. 
Beyttürk İnşaat'ın Yalova'da hazırlıklarına başladığı 5 bin konutluk Suudi köyü projesinin çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Bu projeye en büyük talebin Körfez ülkelerinden gelmesi bekleniyor.
Yalova'da çalışmalarına başlanan 5 bin konutluk Suudi köyü projesi, bölgeye yeni bir soluk kazandıracak... Yalova'da 5 bin konutluk bir Suudi Köyü kuracaklarını belirten Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve DEİK Türk Bahreyn İş Konseyi Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Beyttürk İnşaat olarak Yalova'ya yatırım yapıyoruz. Suudi Arabistanlı gayrimenkul şirketi Kimma Huizama ile 2 milyar TL'lik proje için işbirliği yaptık. Yalova'da yapacağımız 5 bin konutluk projemiz ile özellikle Körfez ülkelerinden talep gelmesini bekliyoruz" dedi.
Projenin özellikle Körfez bölgesinden büyük ilgi göreceğini belirten Barman, " Yalova'nın gelişen bölgesi Bursa yolu üzerinde yeni bir yaşam alanı kuracağız. 1 yıl içinde projemize başlamayı planlıyoruz, hem Körfez Bölgesi'nden hem de ülkemizden projeye ilginin büyük olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.
Yalova'nın yatırım değerine dikkat çeken Barman, "Bölgede gayrimenkul arazi yatırımı yapmak hala çok cazip. Yalova bölgesindeki arsa ve gayrimenkul satışlarında köprünün açılışı ile birlikte hızlı bir hareketlenme yaşıyoruz. Bu nedenle arazi almak isteyenlerin bu dönemi iyi değerlendirmesinde fayda var" dedi.
dedi. 
Editör: TE Bilişim