Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari Memur-Sen'i ziyaret etti. Süvari burada yaptığı açıklamada emniyet müdürlüğüne bağlı birimleri tek çatı altında toplamak istediklerini ifade etti. 
Memur-Sen Yalova il Başkanlığı'nı ziyaret eden Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari'yi İl Başkanı Uğur Hakan Tan karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tan, " Türkiye genelinde teröre karşı mücadele verirken şehit düşen asker, emniyet mensubu ve halkımıza başsağlığı diliyoruz. Bu elim olayların bir an önce sona ermesini temenni ediyorum" dedi. 
Sendika hakkında bilgiler de veren Tan, "Terörle mücadelede sosyal sorumluluk kapsamında sivil toplum örgütlerine büyük görevler düşüyor. Türkiye genelindeki yaklaşık 850 bin üyesiyle diğer kamu görevlileri konfederasyonlarının tamamının üye sayısından iki katı büyüklükte olan Memur-Sen ailesi her bir ferdinin bu sorumluluk kapsamında hareket ettiğini ve üzerine düşen görevini fert fert yerine getirme gayreti içindedir. Polis halkımızın huzur ve asayişinin sağlanmasında önemli bir rol üstlenmektedir. İlimizde de polisimiz bunu başarıyla yerine getiriyor" dedi. 
Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari ise Tan'ın terörle ilgili sözlerine, "Devletimiz bu tür hain saldırıları bertaraf edecek güç ve kudrettedir" diyerek yanıt verdi. Yalova'da Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerin tek çatı altında toplanmasının önemine de değinen Süvari, "Özellikle ilimizde emniyet teşkilatı birimlerinin aynı çatı altında toplanması gerekiyor. Bunun için gerekli çalışmaları başlattık. Bu halkımızın da hizmeti tek noktadan alması açısından çok önemsediğimiz bir konu. Trafik hizmetleri başka bir noktada, Asayiş hizmetleri başka bir noktada olmamalı. Amacımız hepsini tek noktada toplamak. Bunun için de yeni bir emniyet binasına ihtiyacımız var" dedi. 
Editör: TE Bilişim