Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir'i ziyaret ederek mahallelerdeki talepler konusunda görüş alışverişinde bulundu. 
Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari'yi konuk eden Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mahallelerle ilgili Süvari'ye bilgi veren Kandemir istek ve önerilerini de sundu. Emniyet Müdürlüğü olarak ilde yapılan çalışmalarla ilgili olarak Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir'e bilgi veren Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari ise, "İlde güvenliği sağlamak sadece güvenlik güçleriyle yapılabilecek bir şey değildir. Bunda halkın ve ilgili kurumlarında desteği önemlidir. Mahallelerimizde yaşanan her türlü olumsuzlukla ilgili muhtarlarımızdan da bugüne kadar sağladıkları desteği sürdürmelerini istiyoruz. Yapılan koordineli çalışmalar mahalle halkımızın daha güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerine ciddi katkılar sağlayacaktır.  Yalova genel olarak bakıldığında suç oranı en az iller arasında yer alıyor. Yani ülkenin en güvenli bir kaç ilinden birisi durumunda. Bunda halkımızın duyarlı davranışı çok önemli bir katkı sağlıyor. Ben duyarlı davranışlarından dolayı halkımıza ve koordineli çalışmalarından dolayı muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir ise, "Yalova'nın güvenli bir kent olmasında güvenlik güçlerimizin özverili çalışmaları yatıyor. Canımızı, malımızı korumak için gerektiğinde kendi canlarını ortaya koyan askerimize ve polislerimize şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim