Yalova Emniyet Müdürlüğü yaptığı denetimler neticesinde bir mağazada çok sayıda taklit ürün ele geçirdi. Yasal olarak suç teşkile den taklit ürün satışı dolayısıyla işletme sahibi hakkında yasal işlem başlatılırken ürünlere de el kondu. Yalova’da yapılan denetimler ve operasyonel faaliyetler ise asayiş bültenlerine şu şekilde yansıdı:
Süleymanbey Mahallesinde A.E. adlı şahsa ait işyerinde yapılan aramada 20 adet taklit ürün olan giyim malzemeleri, Rüstempaşa Mahallesinde Y.A. adlı şahsa ait işyerinde yapılan aramada 2 adet taklit ürün olan çanta elde edildi.

Bağlarbaşı Mahallesinde B.K. adlı şahıstan (1,92) gram ecstasy uyuşturucu hap elde edildi. Bağlarbaşı Mahallesinde 2 ayrı suçtan aranan S.Ş. adlı şahıs (15,40) gram sentetik kannabinoid maddesi ile birlikte yakalandı. Bağlarbaşı Mahallesinde M.Ş. adlı şahıstan (1,95) gram esrar maddesi elde edildi.

İsmetpaşa Mahallesinde silahla havaya ateş ettiği tespit edilen 06 plaka sayılı araç görevlilerce yapılan çalışmalar sonucu içerisindeki T.G. ve Y.K. adlı şahıslarla birlikte yakalandı. Olay yerinden (5) adet kovan da ele geçirildi.

Editör: TE Bilişim