Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Şeref Tali 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Hayri Tezcan'a çiçek sundu.
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Yalova Gazetesi'ni ziyaret eden Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Şeref Tali, personelimizin gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Ardından gazetemiz imtiyaz sahibi Hayri Tezcan'a çiçek sunan Tali, "Düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkin şekilde kullanıldığı basın, toplumun gözü kulağı olurken, haber kaynağının doğru kanallar vesilesiyle verilmesinin de güvencesidir. Toplumumuzun bilgi edinme ihtiyacını karşılayan ve ülkemiz yararına kamuoyu oluşturan basın mensuplarımızın bu kutsal görevlerini en verimli şekilde ifa etmesinde basın özgürlüğü hayati önem taşımaktadır. Yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı, vatandaşımız ile devletimiz arasındaki iletişimi sağlayan basın camiamız, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumluluklar da üstlenmektedir. Ülkemizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ekonomimize olumlu yönde etki etmesinde basın mensuplarımızın gösterdiği duyarlılığın ve bu hususta yaptığı başarılı çalışmaların büyük katkı sağladığına inanıyorum. Dolayısıyla basına yönelik sansür, insanımızın haber alma özgürlüğüne müdahale olup asla kabul edilemez. Basın camiamızın haber alma ve haber verme hakkına toplum olarak sahip çıkıyor, kamu adına yapılan bu kutsal vazifenin daha iyi koşullarda yürütülmesini temenni ediyorum.  Zor koşullarda büyük özveriyle görevlerini yerine getirmekte olan yerel basın mensuplarımızın '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, basın mesleğinin ilkeleri doğrultusunda prensipli, tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla sürdürdükleri çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hayri Tezcan ise çalışmalar hakkında Tali'ye bilgiler verdi. Tali ve Tezcan bir süre görüş alışverişinde bulundular. 

Editör: TE Bilişim