Yenilikçi bakış açısı ve dinamik yapısıyla çağın gerekleri doğrultusunda hareket ederek tüm faaliyet alanlarında bir biri ardına atılımlar gerçekleştiren PTT A.Ş, 2018 yılındaki çalışmaları detaylı bir şekilde ele almak ve gelecek döneme yönelik stratejileri belirlemek üzere Ankara'da Yönetim ve Değerlendirme Toplantısı düzenledi.  Toplantıya 81 ilin müdürleri ile birlikte Yalova PTT Baş Müdürü Elif Tan’da katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını PTT A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik, yaptı.  PTT’ninbir yandan mevcut hizmetleri daha ileriye taşımak bir yandan da "Yeniden Büyük Türkiye'nin Yenilenen PTT'si" ni inşa etmek üzere gece gündüz çalıştığını söyleyen Bozgeyik, 178 yıldır ülkenin ve milletin hizmetindeki Şirketimizin, her dönemde çağı yakalayarak ve zamanın ruhuna uygun hareket ederek bugünkü noktaya ulaştığını kaydetti.

PTT A.Ş.'nin bir şirketler topluluğu olarak geleceğe emin adımlarla ilerlediğini ve postadan kargoya, lojistikten e-ticarete, bankacılıktan sigortacılığa tüm faaliyet alanlarında tarihi atılımlar gerçekleştirdiğini ifade eden Bozgeyik, şirketin uluslararası alandaki başarılarının da altını çizdi. Bozgeyik konuşmasında,"Şirketimiz Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı'nı yürütüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın, bölgesinde ve dünyada baş aktör olan, yön belirleyen bir Türkiye stratejisi kapsamında biz de kendi sektörümüzde dünyaya yön veren, liderlik eden bir şirket olarak son derece önemli ve verimli çalışmalara imza atıyoruz. Geçen hafta Dünya Posta Birliği'nin Etiyopya'da düzenlenen 2. Olağanüstü Kongresi'nde de sektörümüzün 40 yıldır bekleyen reformunu gerçekleştirdik. Bu tarihi kararlar Şirketimizin liderliğinde alındı. Türkiye'nin posta şirketinin gücünü ve etkinliğini tüm dünya görüyor. Bu, bizim için büyük bir onurdur" dedi.

Toplantıda Yalova PTT Başmüdürlüğü görevini de bir süre yapan Ankara PTT Başmüdürümüz Sayın Hasan Hüseyin Kaya’da bir konuşma gerçekleştirdi. PTT Yalova Başmüdürü Elif Tan ve Ankara PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya toplantı sonrasında bir araya gelerek Yalova hakkında görüş alışverişinde bulundular. PTT Yalova eski Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya, PTT Yalova Başmüdürü Elif Tan vasıtası ile Yalova’da ki mesai arkadaşlarına ve tüm Yalovalılara da selamlarını gönderdi.

Editör: TE Bilişim