Altınova Belediyesi’nde taşeron çalışanlar için yapılan düzenlemeyle kadroya geçiş hakkı tanınan personel, sözlü sınava tabi tutuldu. Altınova ilçe Milli Eğitim Müdür Zeki Sitar, Altınova Belediyesi Fen işleri Müdürü Mimar Burak Özgöl, Altınova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Kemal Yerebatan ve Altınova Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Bilgen Tetik’ten oluşan komisyon taşeron işçileri sözlü sınava tabi tuttu. Sınav komisyonu tarafından tek tek sınava tabi tutulan personele çalıştığı iş alanı ve genel kültür konularında sorular yönetildi.

Sınava giren personeli ziyaret eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, yeni düzenlemenin tüm personele hayırlı olmasını diledi. Başkan Oral, "Personelimizle birlikte hepimiz bir aile olarak birlikte Altınova’ya hizmet ediyoruz. Devletimizin taşeron personele verdiği bu kadro müjdesi bizleri de çok mutlu etmiştir" diye konuştu.

Sınavının başarılı geçtiğini kaydeden Altınova Belediyesi Yazı İşleri Personeli Yasemin Erbay, “Yaptığımız işle ilgili sözlü sınava tabi tutulduk. Bizlere kadro imkanı sunan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bakanlarımıza ve Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim