Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi Taşköprü Beldesi Belediyesi beldede ki yollarda parke taş atağı başlattı. Kahraman Kent Sahilinde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nedret Gülen ise, "Taşköprü altyapısı üstyapısı ile modern bir yer olacak" dedi.
Taşköprü Belediyesi beldedeki bozulan yolların düzeltilmesi ve yeni yolların yapılması için kolları sıvadı. Bu kapsamda bir süreden beri ihmal edilen Kahraman Kent Sahilinde çalışma başlatıldı. Sahilde ki parke taşlar yenilenirken otopark, yol, piknik alanı gibi çalışmalarla da burada bir sahil düzenlemesi gerçekleştirilmeye başlandı. Çalışmaları yakından takip eden Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen ise, "Taşköprü'de bozulan yolların yapımını önemsiyoruz. Bu kapsamda beldemizde sürekli şikayet aldığımız noktalardan birisi olan Kahraman Kent sahilinin parke taşla kaplanması işlemine başladık. Sahilde sadece parke taş çalışması değil, otopark, piknik alanı gibi çalışmalarda yaparak çalışmayı sahil düzenlemesi olarak gerçekleştireceğiz. Bu çalışmaları belediyemiz imkanlarıyla yapıyoruz" dedi.
Bölgede sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Gülen bununla da kalmayarak yola parke taş koyarak belediye çalışanlarına yardım etti.

Editör: TE Bilişim