Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen 5 milyon TL tutarındaki altyapı değişim projesini kısa süre içerisinde hayata geçireceklerini duyurdu. Gülen, "Bu proje sayesinde altyapı beldenin önümüzdeki 50 yıllık talebine cevap verebilecek" diye konuştu. 
Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, beldede 2016 yılının yaz sonuna doğru altyapının komple değişeceğini, alt yapı çalışmasının 50 yıl boyunca Taşköprü’ye yeteceğini dile getirdi. Belediye olarak araç filosunu genişlettiklerini söyleyen Gülen, Taşköprü’nün gelişmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
Geçen yıl belediye olarak bütçelerinin yüzde yüzünü gerçekleştirdiklerini söyleyen Gülen, “Bütçemiz geçen yıl 11 milyon TL’ydi. Yüzde yüz bu bütçeyi gerçekleştirdik. Yalova’da bütçesini yüzde yüz gerçekleştiren bir belediye yoktur” dedi ve sözlerine devam etti: “Bizim bir Küçük Sanayi’miz var. Onun arkasında bir göçük oldu. Oraya istinat duvarı yaptık. 500 metre civarı kadar dere islah çalışmaları yaptık. Araç filomuzu genişlettik. Belediye binamızı yeniledik. 2016’nın yaz sonunda Taşköprü’nün altı yapısı komple değişecek. Planları bitmek üzere. Bu projenin bütçesi ise aşağı-yukarı 5 milyon TL civarında. Borçlanmadan da bu çalışmayı yapabiliriz. Bu alt yapı çalışması 50 yıl boyunca Taşköprü’ye yetecek.” 
İlçe olma yolunda önemli adımların atıldığını söyleyen Gülen, daha sonra şunları söyledi: “Yalova’nın tek sanayi bölgesi; Taşköprü’dür. Taşköprü’nün gelişmesi lazım. Burada büyük sanayi alanları var. Biz diğer beldeler gibi değiliz. İlçe olma yolunda önemli adımlar atılıyor. İlçe olmak Taşköprü’yü geliştirecek” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim