Yıllardır ayakkabı boyacılığı yaparak evini geçindiren Kemal Kanmaz'ın işleri tezgahının kaldırımdan kaldırılarak Atatürk İlkokulu bahçesine konulması sonrasında bıçakla kesilir gibi durdu. Yatalak bir çocuğu olan ve kirada oturan adam ne yapacağını bilemiyor. Kanmaz, "Tek isteğim tezgahımı kaldırıma koymama izin verilmesi" diyor. 
Yalova'da yıllardır ayakkabı boyacılığı yaparak evini geçindiren Kemal Kanmaz eşini bir trafik kazasında kaybetti. Biri engelli 3 çocuğunu tek başına bakmaya çalışan adam çocuğunun ilaç masrafları dahil evinin tüm ihtiyaçlarını da bu tezgahtan kazandığı para ile karşılamaya çalışıyor. Ancak şahsın ekmek teknesi olan ayakkabı boya tezgahı bir süre önce belediye tarafından kaldırımdan Atatürk İlkokulu'nun bahçesine alınınca tüm kazancı bıçakla kesilircesine durdu. Bu durum ise kirada oturan ve bakmakla yükümlü olduğu 1'i engelli 3 çocuğu bulunan Kemal Kanmazın hayatını kabusa çevirdi. "Benim kimseye zararım yok. Ben sadece kendimin ve çocuklarımın rızkını çıkartmaya çalışıyorum" diyen adam Belediye Başkanı Vefa Salman'a da konuyu anlatmak için gittiğini ancak görüşme fırsatı bulamadığını dile getirdi. "Başkanım beni dinlese mağduriyetimi ablar" diye konuşan adam, "Ben çok zor durumdayım. Ben kimseden bir şey talep etmiyorum. Sadece tezgahımı kaldırıma koymama izin verseler yeter. Kaldırımdayken evimin ve çocuklarımın masraflarını karşılayacak kadar para kazanıyorum. Ama beni Bahçeye attıklarından beri kazancım çok düştü. Benim tek isteğim tezgahımı kaldırıma çıkmak" dedi. 
Çocuklarına hem annelik hem de babalık yapan adam, "Ben emekliyim. Ancak aldığım para ancak bu tezgahtan kazandıklarımla yetiyor. Başkanım bu sıkıntımı görmezden gelmeyip bana yardım etsin" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim