TEMA Vakfı Yalova aktif gönüllüleri kahvaltıda buluştu. Çiftlikköy ilçesi Engelsiz Kafe'de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda çevre konusunda Yalova’daki güncel olaylar konuşuldu. Toplantıya TEMA Gönüllüleri yine ilgi gösterdi. 
TEMA Vakfı Yalova aktif gönüllüleri kahvaltılı toplantılarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çiftlikköy Engelsiz Kafe'de vir araya gelen TEMA Gönüllüleri güzel bir hafta sonu geçirdiler. Yalova Araştırmaları Derneği, Yeni Yaşam Engelliler Derneği, Dünya Ekolojik Yaşamı Sürdürme Derneği, Samanlı Dağları Koruma Derneği, Ziraat Odası Yalova Temsilciliği yöneticileri de kahvaltıya katıldılar.
Kahvaltıda TEMA hakkında bilgi veren, "Gönüllü çalışmalara ayrılan zamanla ilgili yapılan bir çalışmada Türkiye’nin 135 ülkede 132. sırada olması son derecede düşündürücüdür. Vakfımıza gösterilen ilgi her geçen gün artmaktadır. Gönüllü sayımız 600.000 kişiye ulaşmıştır. Yalova’da da gönüllü sayımız hızla artmaktadır. Çevre sorunlarına karşı yürüttüğümüz bilinçlendirme çalışmalarımız artarak devam edecektir. Yalova'da baharda ağaçlandırma çalışmaları yaptık. Dünya su günüyle ilgili konferans verdik. Yoğun bir çalışma temposu geçiriyoruz. Katılımlarından dolayı özellikle Genç Tema üyelerimize ve tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim