TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği ofisi Meteoroloji Sokak üzerinde düzenlenen törenle hizmete girdi. Törenin TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan'ın hoş geldin konuşması ile başladı. Tezcan, "Yeni ofisimiz, Yalova'da yürttüğümüz faaliyetlerin daha verimli ve daha çok gönüllünün katılımına fırsat sağlayacak şekilde yürütülmesini mümkün kılacak. Bunun için başta ofisimizi TEMA Vakfına devreden Tarımsal Araştırmaları Destekleme ve Geliştirme Vakfı olmak üzere, Yalova Belediye Başkanı Yakup KOçal ve TEMA Onursal Başkanı Hayrettin Karaca'ya çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Tezcan'ın ardından söz alan TEMA Onursal Başkanı Hayrettin Karaca ise, TEMA Vakfının bir halk hareketi olduğuna ve halkla bütünleştikçe daha da güçlendiğine dikkat çekti. Toplumsal barışın topraktan geldiğini belirten Karaca, "TEMA Vakfı, Birleşmiş Milletler tarafından Dünya'da ilk kez verilen Yaşam İçin Toprak ödülünü aldı. Bu başarının altında 490 bine ulaşan her yaştan gönüllümüzün imzası var" dedi.

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ise konuşmasında şu sözlere yer verdi;
"TEMA Vakfının son dönem çalışmalarındaki ana hedeflerinden birisi yaşama sahip çıkan gönüllülerimizin sayısını arttırmaktır. Yalova ili temsilcimiz ve ekibi gerek gönüllü kazanımı gerekse doğal varlıkları koruma mücadelemizde var güçleriyle çalışıyorlar. Yalova ofisimizin sürdürülebilir bir yaşam bırakılması adına önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum"

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'da TEMA Vakfının çalışmalarından övgüyle bahsederek , "TEMA Vakfı Yalova'da çok önemli çalışmalar sürdürüyor.Bizde bu çalışmalarda vakfımıza elimizden gelen desteği verdik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ardından TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a, Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ise Tarımsal Araştırmaları Destekleme ve Geliştirme Vakfı yetkilisi Hasan Hüseyin Çetin'e teşekkür plaketi verdi.  Yine İpek Kağıt Genel Müdürü Erdem Ülkümen ve Yalova belediyesi Parklar ve Bahçeler Birimi Sorumlusu Tülin Kuleli'ye de birer teşekkür belgesi sunuldu.

Konuşmaların ardından Temsilciliğin açılış kurdelesini Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca ve Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç kestiler.

 

 

Editör: TE Bilişim