TEMA Yalova İl Temsilciliği tarafından Paşakent Mahallesi'nde uçurtma şenliği düzenlendi. Genç ve Yavru Tema üyelerinin katıldığı şenlikte onlarca uçurtma gökyüzünü süsledi. 
Paşakent Mahallesi TEMA Yalova İl Temsilciği tarafından gerçekleştirilen "Uçurtma Şenliği"ne ev sahipliği yaptı. Bahçeşehir İlkokulu Yavru Tema öğrencileri ve Genç Tema üyelerinin katıldığı etkinlikte uçurtmalarını yapan TEMA üyeleri bunları gökyüzüne saldılar. Onlarca uçurtma ile gökyüzünde rengarenk bir tablonun oluştuğu etkinlik hakkında bilgi veren TEMA Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan ise, " Temiz havayı ve rüzgarı Paşakent mahallesinde bulduk. Genç Tema ve Bahçeşehir İlkokulu Yavru Tema öğrencileri uçurtmalarıyla Paşakent semalarını renklendirdi. Genç Temalı öğrenciler Yavru Temalı kardeşlerinin uçurtmalarını uçurmalarına yardımcı oldular. Sonra piknik paketlerini açıp oturup birlikte yediler. Paşakent Mahallesi Muhtarı Nihat Turhan ve Paşakent Mahallesi Çözüm Merkezi sorumlusu Gülçin Turan Çavuşoğlu'na bize çok güzel ev sahipliği yaptıkları için, ulaşım ve kumanyalar için Bahçeşehir Koleji'ne, fotoğraflar için ise Ayla Tezcanlı'ya teşekkür ediyoruz" dedi. 
Gün boyu eğlenceli görüntülerle süren uçurtma şenliği sonrasında ise katılımcılara hitap eden TEMA Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan kömür yerine temiz enerji kaynağı olan güneş ve rüzgar enerjisinin kullanılması gerektiğine dikkat çekti.
Editör: TE Bilişim