AK Parti Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü Salih Koca Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i makamında ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, AK Parti Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü Salih Koca, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve il yöneticilerini ağırladı. Belediyeye gelişlerinde konuklarını kapıda karşılayan Atik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atik ardından makamında ilçede yapılan çalışmalarla ilgili olarak AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü Salih Koca ve beraberindekilere bilgiler aktardı. Yapılan alt ve üstyapı yatırımlarını anlatan Atik, ilin dışa açılan en önemli noktalarından birisi olan Termal'in modern bir yaşam alanı olması adına gece gündüz çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü Salih Koca ise Termal'in çok önemli bir turizm merkezi olduğunu, burasının tarihi ve doğal güzellikleri ile her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turisti çekerek Türk turizmi açısından önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Bölge Koordinatörü Salih Koca, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve beraberindekiler ülke gündemi ve uluslararası gündemle ilgili olarak bir süre daha görüş alışverişinde bulundular.

 

 

Editör: TE Bilişim