Yalova Kültür ve Turizm Müdür Vekili Şeref Tali Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i makamında ziyaret etti. Atik'ten Termal hakkında bilgiler alan Tali, "Termal Yalova turizminin gözdesidir" dedi.
Termal Belediye Başkanı İsmail Atik kendisini ziyarete gelen Yalova Kültür ve Turizm Müdür Vekili Şeref Tali, Şube Müdürü Nurbay Değirmenci, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Mehmet Müderrisoğlu ve Şube Müdürü Mehmet Kalyon'u makamında konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, "İlimizde turizmin gelişiminde önemli bir görev üstlenen Yalova Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile tam bir koordinasyon içerisinde çalışıyoruz. Müdürlüğümüzün de bizlere önemli destekleri var. Kendilerini ilçemizde ağırlamaktan da büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.
Yalova Kültür ve Turizm Müdür Vekili Şeref Tali ise Termal'in Yalova turizminin lokomotifi olduğunu dile getirerek, "Termal sadece ilimiz açısından değil bizlere göre ülke açısından büyük önemi olan bir turizm merkezidir. Zira Ortadoğu başta olmak üzere son yıllarda da Rusya ve İskandinav ülkelerinden de turistleri kendisine çekerek ülke tanıtımında aktif bir rol üstleniyor. Burası Dünyanın tarih, doğa ve termal suları aynı potada yoğuran nadir noktalarından birisi. O nedenle bizde gerek ilimiz, gerek bölgemiz ve gerekse ülkemiz açısından bu denli büyük önemi olan Termal'in daha iyi tanıtılması ve buraya daha fazla turistin çekilmesine yönelik çalışmalar anlamında Termal Belediyesi ile tam bir koordinasyon içerisinde hareket ediyoruz. Termal Belediye Başkanımız İsmail Atik'i de ilçede yaptığı çalışmalardan dolayı gönülden kutluyorum" diye konuştu.
Toplantıda 2017 EMITT Fuarında açılacak Yalova Standına Termal Belediyesi ve YATUB'un vereceği katkılarda masaya yatırıldı. Termal Belediye Başkanı Atik ilin tanıtımı açısından önemli olan bu standa elinden gelen tüm desteği sağlama kararlılığını dile getirdi. Öte yandan Termal'de bulunan ve Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından işletilen ilin en büyük yurdu ile ilgili de Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Mehmet Müderrisoğlu ile de görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Editör: TE Bilişim