Kadıköy Belediyesi Termal Caddesi üzerinde bulunan kurumuş ağaçları keserek vatandaşlar açısından tehdit olmaktan çıkardı. 
Kadıköy Belediyesi beldede ki ağaçların budama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Termal Caddesi üzerinde yer alan kurumuş ağaçlar da kesildi. Bu ağaçların vatandaşlar açısından tehdit olduğunu vurgulayan Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Bu ağaçlar kurumuş ve ömrünü tamamlamış ağaçlar. Yıkılma tehlikesi vardı. Bizde olası bir fırtına da vatandaşlarımıza zarar vermemesi için kurumuş durumdaki bu ağaçları kestik. Beldemizdeki ağaçların bakımlarını düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Budanması gerekenler budanıyor. Bunun yanısıra ağaçlandırma çalışması da yapmak istiyoruz. Konuyla ilgili planlamalarımız var" dedi. 
Vatandaşlarda yapılan çalışmalara destek vererek, "Belediye testi kırılmadan önlem aldı. Zira bu kuru ağaçlar kuvvetli fırtınaların yaşandığı ilimizde ayakta duramaz. Yıkılarak caddeden geçen bir yaya veya aracın üzerine düşebilir. Bu da faciaya neden olabilir. İnsan hayatının korunması adına belediyemiz kuru ağaçları keserek öngörülü bir davranış ortaya koymuştur" diye konuştular. 
Editör: TE Bilişim