Karışıklığın yaşandığı saatlerde ise en çok mağdur olan vatandaşlar ve Turistler oldu.

Yargı aşamasının devam ettiğini ve bu konuda tatsızlık çıkmaması için depolama alanlarından 2 araç M plakalı 2 araçta Kooperatif aracının aynı yerden kalkarak vatandaşa hizmet verdiklerini söyleyen Minibüsçüler, Çarşamba gecesi Termal’de bulunan duraklarına 10 kooperatif aracının çekildiğini ve 24 saat süreyle hem kendilerinin hem de Taksi duraklarının işgal edildiğini söylediler.

Mahkeme sürecinin devam ettiğini belirten Minibüs sahipleri, “ 1 Temmuz itibariyle Termal durağından 2 araç M, 2 araç ise Kooperatif minibüsleri olarak vatandaşa hizmet vermeye çalışıyoruz. Yargı süreci hala devam ediyor. Bu süreç devam ederken Kooperatif araçları Çarşamba gecesini Perşembeye bağlayan gece yatak tabir edilen istirahatli araçlarını durağa çekerek durağı işgal ettiler. Bizimle beraber Taksi durağıda işgal edilmiş oldu. Bizde araçlarımızı Termal’in girişinde bulunan yol kenarlarına çekmeye başladık. Bu seferde Trafik ekipleri araçlarınızı buradan çekin demeye başladı. Bizde durağımız işgal edilmiş nereye çekelim onlara söyleyin araçlarını çeksinler dememize rağmen araçlar gün içinde sürekli kıpırdamadan orada durdu. Bu konunun biran önce çözülmesini ve gerekenin yetkililer tarafından yapılmasını istiyoruz” dediler.

Öte yandan dün gece (Perşembe) yapılan görüşmelerin ardından Termal’de toplanan Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, ve yetkili kişiler, araçların çekileceğini normal bir şekilde eskisi gibi hizmete devam edileceğini belirterek Pazartesi günü kararın açıklanacağını söylediler. Kararın açıklanmasının pazartesi gününü beklemeye başlayan M plakalı araç sürücüleri ise Termal’de olaysız bir şekilde dağıldı.

  

Editör: TE Bilişim