Termal Kaplıcaları işletmesinin nerden gelip nereye ulaştığını bilmeyen varsa ben anlatırım. Bu konuda konuşacak herkese söyleyecek sözüm de var.

Gökçedere’deki tüm özel otel ve hamamlarda sıcak ve soğuk su varken bir hafta sonu Termal Kaplıcaları işletmesinde su nasıl akmaz?

Atatürk’ün özel önem verdiği, Pandeli ustaya dünyanın çeşitli yerlerinden ağaçlar getirtip bir özel arberatum kurdurduğu bu cennet köşesi üzerinde yıllardır oyunlar oynanıyor. Detaylarını uzun uzun köşe yazılarında yazdık.

Bu işletme ile ilgi özel kanunlar yenilendi. Allah’ın kıracında Afyon’da Termal Turizm başladı, Gönen Kaplıcaları aldı başını gidiyor. Atatürk’ün Termal’inde, Atamızın Yalova’ya mirası Termal İşletmeleri’nde ne sıcak nede soğuk su akmıyor.

Termal’imizin sıcak suyunun aldığı madalya Çamlık Otel’de asılı iken bana bu su kesintisini birileri anlatacak. Sakarya’dan bir gazete muhabirinden ben böyle bir skandal duyuyorsam bu hesabı birileri verecek. Teknik arıza masalı tutmaz. Gökçedere Otelleri suya boğulurken Ata’mın mirasını kurutanlar bu hesabı verecek.

O kim ise,

İşletme müdürü?

Belediye Başkanı?

Kaymakam?

Kim ise.

Yalova’nın ilk markasını bu hale düşüren kimse bu skandalın hesabını verecek…

Haber-Yorum: Hayri Tezcan

Editör: TE Bilişim