Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Türk Telekom Yalova İl Müdürü Aziz Burhan Akdere'yi makamında kabul etti. Ziyaretten ilçede yürüyen alt yapı çalışmalarına paralel olarak Telekom hatları da yer altına alınacak.
Termal Belediye'sini ziyaret eden Türk Telekom Yalova İl Müdürü Aziz Burhan Akdere, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'le makamında görüştü. Termal ilçesinde başlayan altyapı çalışmaları ile birlikte Telekom'un ilçedeki fiber internet ve telefon hatlarının da yer altına alınması için çalışma yapmak isteyen Telekom bu konuda başkan Atik'le görüş alışverişinde bulundu. Projeleri de başkan Atik'e sunan Akdere Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'e bilgiler sundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, "İlçemizde sürdürdüğümüz alt yapı çalışmaları kapsamında Telekom'un da kendi alt yapısını paralel bir çalışma ile yer altına alması konusunu görüştük. Bu konuda görüş birliğine vararak çalışmaların startını verdik. Bu sayede tek kazı çalışması ile iki işi birden tamamlamış ve bir daha halkımıza rahatsızlık vermemiş olacağız" dedi.


 

Editör: TE Bilişim