Afrin’de süren Zeytin Dalı Operasyonuna katılan askerlerimize destek amacıyla Termal Kaymakamlığı ve Termal Belediyesi tarafından düzenlenen yürüyüş, muhteşem görüntülere sahne oldu. Yüzlerce kişi ellerindeki bayraklarla askerlerimiz ve şehitlerimiz için yürüdüler.
Afrin’de terör unsurlarının yok edilmesi için başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu tüm hızıyla sürerek, halkımızda askerlerimize tam destek vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Termal ilçesinde Termal Kaymakamlığı ve Termal Belediyesi tarafından bir yürüyüş düzenlendi.  Yürüyüşe Termal Kaymakamı Murat Büyükköse, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik ve ellerinde Türk Bayrakları taşıyan çok sayıda vatandaş katıldı. Sloganlar eşliğinde Termal Kaplıca İşletmesi önünden başlayan Yürüyüş Termal 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürdü. Yürüyüşe katılamayan vatandaşlar ise alkışlarıyla yürüyenlere destek verdi.
Yürüyüşe katılımın yüksek olmasının son derece mutluluk verici bir durum olduğunu dile getiren Termal Belediye Başkanı İsmail Atik ise, “Afrin’de kahraman ordumuz teröristlerin kökünü kazımak için canla başla mücadele ediyor. Bizde Termalliler olarak ordumuzun yanında olduğumuzu dile getirmek için böyle bir yürüyüş gerçekleştirdik. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe koşan tüm Termallilere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim