Hakkâri'nin Şemdinli ilçesi Dağlıca kesimindeki sınır birliklerimize bu sabah ağır silahlarla saldıran PKK'lı alçaklar 8 askerimizi şehit etmiş, 14 askerimizi de yaralamıştır.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailelerine, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Vatanımızın yiğit evlatlarına ve Ülkemizin Bölünmez bütünlüğüne Bölücü terör örgütünün yapmış olduğu kahpe ve kalleş saldırılarını şiddetle kınıyor ve bütün gücümüzle lanetliyoruz.

Milet olarak acımız büyük, yüreğimiz buruk, terör illetine dayanma gücümüz tükenme aşamasına gelmiştir.

Bu son hunhar hadiseden sonra AKP hükümeti kararını ve tarafını belirlemeli, PKK terörünün kökünü kurutmak için devletin tüm imkânlarını harekete geçirmelidir.

Artık müzakereci acizlik, Oslocu çürümüşlük son bulmalıdır.

AKP hükümeti Türk milletinin ve devletinin hayat haklarıyla, dokunulmaz ve ilişilmez değerleriyle oynamayı bırakmalı ve görevini layıkıyla yerine getirmelidir.

Kandil Dağı'nın ve teröristlere lojistik imkân sağlayan bütün unsurların gecikmeksizin etkisizleştirilmesi için Türkiye Cumhuriyeti teyakkuza geçmeli ve iktidar bu süreçte gerekli her tedbirin alınmasına önayak olmalıdır.

Açılımcı AKP iktidarı; bundan böyle yıkım yolundan çıkmalı ve ülkemizin kanlı bir bölünme sürecine doğru hızla ilerlediğini artık görmelidir.

Meselenin küçümsenecek, ihmal edilecek ve hafife alınacak tarafı kalmamıştır.

Meclis'te temsil imkânı bulan siyasi bölücülerin ise artık kin ve nefret kusan sesleri bir önce kesilmelidir. Demokrasi ve barış sözleri altında terörü meşrulaştırmak isteyen sözüm ona aydın ve yazar bozuntularına da bir an önce gereken kısıtlamalar getirilmeli sesleri kısılmalıdır.   

 Anlamayan beyinsizler artık anlamalı  Türk milletinin sabrı artık tükenmiş ve bölücülüğü  meşrulaştırmaya çalışan iktidarından ana muhalefetine kadar öfkesi kabarmıştır.

Artık herkes aklını başına almalıdır. Küçük hesaplar uğruna ateşle oynamayın”

Editör: TE Bilişim