MHP İl Başkanı Hasan Topçular mesajında şu sözlere yer verdi;

"571 Rebiyülevvel’in 12. Gecesi.. alemin nurlara boğulduğu, kutlu doğumun tecelli ettiği müthiş an. Ufuk ötesi, kainatın sevgilisi. o yüce insan, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın sonsuz hikmetin tecellisi olarak alemi şereflendirdiği eşsiz gece!..

Karanlığın ve cehalet dehlizinin kıvrımlarında cehennem ateşine doğru koşan insanlığa gönderilmiş son mübarek nefes. gönülleri serinletecek olan ab-ı hayat.. gaye insan; son peygamber Hz Muhammed.
O doğum kainata ve tüm insanlığa müjdedir; Ademoğlunun hakikati görmesi ve vahyi anlaması adına son çare! Hiçbir var oluş bu kadar kıymetli olmamıştır ve olmayacaktır da! Onun ümmeti olmakla şerefleneceklerin bayram günüdür bu gün.

Yüce Allah’ı sevmenin, onun rahmeti ve mağfireti ile yaşamanın en kutsal kılavuzu Hz Muhammed Mustafa. Selam, esenlik, barış ve huzur onun sünnet-i kelamındadır; vahiy onun mübarek nefesiyle, örnek yaşayışıyla insana tebliğ edilmiştir.
İnsanı köleleştiren, ruhunu ve bedenini zehirleyen putlaşmış düzenin zincirlerinden kurtaran odur. Allah Azim-ül Şanın biricik sevgilisi, din-i İslam’ın nur kokulu gülüdür  O  Hz Muhammed Mustafa’dır.

Ne lütuf ki onun ümmetiyiz. O kutlu doğumla insanlığın umudu ve kurtuluş fırsatı bahşolundu. ve karanlığın hükmü sonsuza dek parçalandı. İslam sancağının asla düşmeyeceği kutlu doğumla müjdelendi.. zamanın ve mekanın ötesinden gelen kurtuluş o doğumla müjdelendi. Köleliğe, zulme ve putlaşan çağa karşı haykırış o doğumla müjdelendi.

Şimdi insanlık zulmün ve vahşetin çığlıkları arasında karanlığa tekrar hapsolmuştur. Atalarımızın ellerinde 1000 yıldır taşınan sancak, İlayı Kelimetullah davası yeniden hatırlanmalıdır. Kutlu doğumun müjdesi ve mucibi hikmeti dimağlarımızda tekrar yerini bulmalıdır.

Bakınız etrafınıza; sömürülen, gasp edilen; onuru ve şerefi çiğnenenler Müslüman milletlerdir. Adaleti, şerefli yaşamayı biz Müslümanlara reva görmeyenlerle kol kola girenler, siyasi hesaplaşmalarla zulme ses çıkarmayanlar Ufuk peygamber Muhammed Mustafa’nın doğuş hikmetini de anlamayacaklardır!..
Türk Milleti.. sen bin yıldır o mübarek peygamberin Ümmeti olmakla şereflendin.. ve şeref duydun. 3 kıtaya adaleti ve insan onurunu o müjdenin hikmeti mucibince taşıdın. Şimdi yeniden kendimizi ve var oluş gayemizi anlamak için Kutlu Doğumun hikmetini, mübarek sebebini daha iyi okumalıyız. O’na Uyunuz..O’nu Örnek Alınız Ki O,Sizde Her gün Yeniden Doğsun...Yüreğinizi Verin Ki O’na,Yarın Orada Sizinle Olsun"

 

Editör: TE Bilişim