Yalova Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan açıklamada toplamda 132 km olan köy yollarının 90 kilometrelik bölümünün sıcak asfaltla kaplandığını duyurdu. 
Yalova'da köy yollarının sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik çalışmalar hakkında Yalova Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan açıklamada köy yollarının asfaltlanması hakkında bilgi verildi. Açıklamada, " Valiliğimizin koordinesinde, Kaymakamlarımız, İlgili Kurumlarımız ve Köy Muhtarlarımızın gayretli çalışmaları ve İl Genel Meclisi Üyelerinin birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri sonucu, Yalova’da pek çok güzel hizmet hayata geçirilmiştir.
Toplamda 132 km olan Merkez ve İlçe köylerimizin yollarının yaklaşık 90'km’si yaklaşık 6-7 metre genişlikte ve ortalama 0,85 cm kalınlıkta sıcak asfaltla kaplanmış, gereken yerlere yağmur suyu kanalları yapılmış, sarı trafik çizgileri çizilmiş, güvenli trafik akışı için ihtiyaç olan bölgelere halk arasında kedi gözü de denilen reflektörler, trafik işaret levhaları ve koruma bariyerleri konulmuş ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Köylerimizi daha modern ve daha huzurlu yaşam alanlarına dönüştüren, geçimlerini sebze -  meyve üretimi, çiçekçilik veya diğer tarımsal faaliyetlerle kazanan köylülerimizin, özellikle dağ köylerinde hayatını sürdüren üreticilerimizin,  ürünlerini pazara daha hızlı ulaştırmalarına imkân oluşturan ve dolayısıyla üretimin artmasına katkı sağlayan bu önemli hizmet için toplam 12.543.618 TL.  harcama yapılmıştır" denildi. 
Editör: TE Bilişim