Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yalova’da çalışmalarına başladı. TÜGVA Yalova Temsilcisi Muhammed Edip Özyılmaz,"Hedefimiz gençlik, bu bağlamda çeşitli projeler geliştirmeye, uygulamaya başlayacağız" dedi. 
 Yalova’da önemli çalışmalara imza atacaklarını belirterek, bu ülke için hep bir arada olduklarını ve olacaklarını ifade etti. Öte yandan Gazipaşa Caddesi girişinde stant açan TÜGVA, üye çalışmalarına da başladı..
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Türkiye Gençlik Vakfı Yalova İl Temsilcisi Muhammed Edip Özyılmaz, “Türkiye Gençlik Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak çalışmalara başladık. Bizim hedef kitlemiz bütün gençlik. Yükseköğrenim, lise, ortaöğrenim, kadın ve aile, çalışan gençlik üzerinde çalışan koordinatörlüklerimiz mevcut. Vakfımız, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini önemseyen; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamak için uğraşmaktadır” ifadelerine yer verdi.
Gençlik olarak bu vatan için çok çalışılması gerektiğini söyleyen Başkan Özyılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Vatanımıza, milletimize, İslam ümmetine zarar vermeye çalışan bütün şer odaklarını kınıyorum. Bizim gençlik olarak daha fazla çalışmamız gerek. Bütün gençliğin nitelikli olarak yetişmesi çok önemli. Vakfımızdaki bütün koordinatörlükler gençlik için, gençliğin geleceği için çalışmaktadır. Bu bağlamda çeşitli projeler geliştirmeye, uygulamaya başlayacağız. Bütün gençlerimizi gençliğe ve geleceklerine destek vermeye davet ediyorum. Türkiye Gençlik Vakfı aynı zamanda üniversitelerde ve liselerde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere de burs vermektedir. Bu anlamda bağış kabul ediyoruz.”
Editör: TE Bilişim