Türk Eğitim-Sen Yalova Şubesi 6. olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Mustafa Deviren bir kez daha başkanlığa seçildi.
Türk Eğirim-Sen Yalova Şubesi 6. olağan Kongresi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlendi. Kongreye MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular da katıldı. Kongrenin açılışında bir konuşma yapan Türk Eğirim-Sen Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Deviren, " Türk Eğitim-Sen gibi bir sendikanın üyesi olmaktan çok büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Yalova'da sendika üye sayımız hızla artıyor. Her geçen gün daha da güçleniyoruz. Bizler bu yola sadece üyelerimizin değil tüm eğitim camiasının haklarını da savunmak için çıktık. Bugüne kadar haksızlıkları yüksek sesle haykırdık, sorunların anlattık, çözüm önerilerimizi de ortaya koyduk. Bundan sonra da çizgimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Kongrede Türk Eğitim-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Deviren tarafından sendikaya verdiği desteklerden dolayı MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçulara ve çalışmalara emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi. Ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Mustafa Deviren başkanlığındaki liste yönetime seçildi.

Editör: TE Bilişim