Yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler yürekleri dağlamaya devam ediyor. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez, "Gelen her şehit haberi ile acılarımız tazeleniyor" dedi. 
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez “Her gün şehit haberleriyle yıkılıyoruz. Hergün anneler, ülkemizin dört bir yanında şehidine ağıtlar yakıyor.  Bizlerinde burada  canımız yanıyor. her şehit haberi duyduğumuzda acılarımız tazeleniyor.” dedi.
Şehit aileleri ve gaziler olarak terörün bitirilmesini istediklerini ifade eden Ürkmez” Ama bu gün içerisinde bulunduğumuz süreçte memleketin her köşesine şehit haberleri gelirken bizlerde yıkılıyoruz. Biz Şehit Aileleri ve Gaziler olarak bu vatana karşılıksız bedel ödedik ve bedel ödemeye de her zaman hazırız. Çünkü bizim bu vatandan başka bir vatanımız yok. Bu bayraktan başka bayrağımız da yok. Bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından almış ve üzerindeki ay yıldız bağımsızlığımızı simgelemektedir. Bizler bayrağımızın gölgesi altında rahat yaşayabiliyorsak şehitlerin ve gazilerin varlığındandır” dedi
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez, Yalova’da derneklerine kayıtlı 31 Şehit, 22 malul gazi bulunduğunu belirterek, toplam derneğe 92 kişinin üye olduğunu söyledi.
Yalova’da doğup büyüyen ve ayrıca nufusu başka illere kayıtlı 31 Şehit’i ve 22 Malul gaziyi tek tek tanıtan ve öykülerini anlatan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez www.farkyalovada.com kurucusu Gazeteci Faruk Kırtay'ın sorularını yanıtladı ve Yalova şehitlerini tanıttı.  
Editör: TE Bilişim