Yalova Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve ilçelerde yaptığı kontroller ve operasyonlarda halk arasında Bonzai olarak adlandırılan Sentetik Kanabinoid maddesi ele geçirdi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezi ve ilçelerde yapılan operasyonel çalışmalar ise asayiş bültenlerine şu şekilde yansıdı; " Şehir içi ve Bölge Trafik ekiplerince (551 ) araç kontrol edilmiş olup, trafik kurallarını ihlal eden (151) araç sürücüsüne cezai işlem uygulanmış, (12) araç trafikten men edilmiştir.

il genelinde ekiplerimizin yapmış oldukları uygulamalarda; haklarında adli makamlarca yakalama müzekkeresi bulunan (5) şahıs yakalanmıştır.
İl Merkezinde Yalova Emniyet Müdürlüğü görevlilerce yapılan çalışmalarda, Bağlarbaşı Mahallesinde Ç.Y. adlı şahıstan (5,15) gram, Z.G. adlı şahıstan (0,74) gram ve Süleymanbey Mahallesinde K.Ü. adlı şahıstan (1,61) gram Sentetik Kannabinoid maddesi elde edilmiştir.
Çiftlikköy İlçesinde Yalova Emniyet Müdürlüğü görevlilerce yapılan çalışmalarda, Sahil Mahallesinde 34 plakalı araçta yapılan aramada (9) adet içime hazır sentetik kannabinoid maddesi elde edilmiş olup, araç içerisindeki E.A., E.C.Y., S.Ü. ve S.Ü. adlı şahıslar gözaltına alınmışlardır"

 

Editör: TE Bilişim