5442 Sayılı İl İdare Kanununun 24.maddesi gereğince gerçekleştirilen 2012 yılı 3. İl İdare Şube Başkanları toplantısı; Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ile Tüm Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürlerinin katılımıyla Vali Esengül Civelek başkanlığında toplandı.

Toplantıda gündem maddelerinin ele alınmasının yanı sıra, Vali Esengül Civelek katılımcılara hitaben, Yalova genelinde idarede birliğin sağlanması kurumlar arası işbirliğine vurgu yaparak, “Vatandaşlarımıza kaliteli, hızlı ve etkin hizmet sunulması konusunda hassasiyet ve özen göstermeniz gerekiyor” dedi.

Vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarından talep ettiği hususların titizlikle incelenmesini isteyen Vali Esengül Civelek, “Bu taleplerin başka kurumları ilgilendirmesi halinde süratle ilgililerine gönderilmesi işlem sürecine ilişkin vatandaşlara bilgi verilmesi gerekiyor. Vatandaşların hizmet kapısı olarak devlet kapısında gereksiz emek ve zaman kaybına uğratılmadan ve bekletilmeden işlerin kolaylıkla sonuçlandırılması önem arz etmektedir. Öncelikli hedef vatandaşın huzuru, güveni, mutluluğu ve yaşam kalitesinin artırılmasıdır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim