Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Çiftlikköy Kaymakamlığı ve Çiftlikköy Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, geçtiğimiz hafta başladığı ilçe ziyaretleri kapsamında Çiftlikköy’ü ziyaret etti. Vali Tuğba Yılmaz ilk olarak Çiftlikköy Belediyesi’ni ziyaret etti. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut’la birlikte belediye birim amirleri ve personel tarafından karşılanan Vali Yılmaz, Başkan Silpagar’dan brifing aldı.
İlçeyle ilgili genel bilgiler veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Belediyesi’nin hizmet ve projeleriyle ilgili olarak da Vali Yılmaz’ı bilgilendirdi. Sahil Projesi, Kavşak Projesi, Çok Amaçlı Düğün Salonu, sosyal tesisler gibi belediyenin son dönemde gerçekleştirdiği önemli projeleri kısaca aktaran Başkan Silpagar, Vali Yılmaz’a ziyareti dolayısıyla hazırlanan plaket ve üzerinde Çiftlikköy Belediyesi’nin logosunun bulunduğu fincan takımı hediye etti. Vali Yılmaz da Çiftlikköy Belediyesi Anı Defteri’ne ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden bir yazı yazdı.
Çiftlikköy Belediyesi’nin ardından Çiftlikköy Kaymakamlığı’na geçen Vali Tuğba Yılmaz, burada ilçe protokolü, kurum müdürleri ve muhtarlar tarafından karşılandı. Vali Yılmaz, kaymakamlık toplantı salonunda ilçede yapılan projelerle ilgili bilgiler aldı.
Vali Yılmaz daha sonra Çiftlikköy’de 2016-2017 eğitim öğretim sezonuna hazırlanan İmam Hatip Lisesi Proje Okulu’nda incelemelerde bulundu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim