Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, ildeki çalışmalarının yanısıra konuklarını da ağırlayarak ilde faaliyet gösteren Oda ve dernek yöneticileri ile de görüş alışverişinde bulunmayı sürdürüyor.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'a ziyaretler kesintisiz sürüyor. Bu kapsamda Yeşilay Yalova Şubesi Başkanı Ali Faik Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Vali Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Yeşilay Başkanı Ali Faik Aydın halkın bağımlılıklar ve bunlardan korunma yolları konusunda bilinçlendirilmesi için durmaksızın çalıştıklarını dile getirdi. Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ise özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda halkın bilinçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Bu anlamda Yeşilay'ın ciddi bir misyona sahip olduğunu belirten Vali Yılmaz, ildeki çalışmalardan dolayı Yeşilay Yalova Şubesi yöneticilerini kutladı.
TUFAG Yöneticilerini kabul etti
Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü (TUFAG) Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcısı Aydın Altıparmak, Genel Sekreter Uğur Aydın, Muhasip Erhan Yaşar Çuğ, Dış İlişkiler Sorumlusu İpek Aybike Ertürk de Vali Yılmaz'ı ziyaret ettiler. Dernek çalışmaları hakkında Vali Yılmaz'a bilgiler aktaran TUFAG Başkanı Volkan Yılmaz, düzenlenen festival hakkında da Vali Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. Yalova Valisi Tuğba Yılmaz kültürümüzün bir parçası olan halk oyunlarımızın unutulmadan nesilden nesile aktarılmasında TUFAG'ın önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Yaz aylarında gerçekleşen festivalin ise Yalova'nın tanıtımına etkisine vurgu yapan Vali Yılmaz dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Gemi Mühendislerinden ziyaret
Vali Yılmaz'ın diğer konukları ise Gemi Mühendisleri Odası Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bostancı, Yalova Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melike Kılıç, Yalova Şubesi Sayman Üyesi Murat Can oldu. Vali Yılmaz'a Yalova'da açılacak olan Gemi Mühendisleri Odası Yalova Şubesi hakkında bilgi veren Bostancı kendilerini kabul ettiği için Vali Yılmaz'a teşekkür ederek hediye sundu.

Editör: TE Bilişim