Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel'le birlikte köyleri gezerek 2017 yılı yatırımları ile ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulundular.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz 2017 yılında merkez köylerde yapılacak yatırımlarla ilgili olarak köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlere İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, kurum müdürleri de katıldı. Kazimiye, Elmalık , Safran, Kurtköy ve Samanlı köylerini ziyaret eden Vali Yılmaz'ı köy muhtarları karşıladı. Köylerde yapılan yatırımlar ve köylerin eksikleri hakkında Vali Yılmaz'a bilgiler veren muhtarlar, 206 yılında yapılan yatırımlardan son derece memnun olduklarını dile getirerek Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'a teşekkür ettiler.  Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ise İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin köylerin öncelikli ihtiyaçlarını belirlediğini ve 2017 yılı yatırım programının da bu belirlemelere göre hazırlandığını dile getirdi. Yapılacak yatırımlarda köylerden gelecek talepler doğrultusunda bir takım ekleme ve çıkarmalar olabileceğini de sözlerine ekleyen Vali Yılmaz, "Amacımız halkımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmektir" dedi.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz köylerde yaşayan vatandaşlarla buluşmayı da ihmal etmedi. Köylülerle uzun uzun sohbet eden Vali Yılmaz'a en çok da köy kadınları ilgi gösterdiler. Köylü kadınlar Yalova'da bir kadını vali olarak görmekten duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

 

Editör: TE Bilişim