Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Gezilerde vatandaşların talep ve şikayetleri dinleniyor.
Her pazartesi günü belediye meclis üyeleri ve birim amirleriyle mahalle gezisi yapan Başkan Oral, vatandaşların taleplerini yerinde dinliyor.
Altınova’daki tüm mahalleleri cadde cadde sokak sokak gezerek yapılan çalışmaları ve sorunları yerinde gördüklerini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Vatandaş bizim ayağımıza değil, bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Birkaç gün önceden dağıttığımız talep ve şikayet formlarını gezilerimizde vatandaşlarımızdan topluyoruz. Halkımızın istek ve şikayetlerini direk olarak tespit ediyoruz. Bunun yanı sıra devam eden çalışmalarımızı inceliyoruz. Hizmetlerin verimliliği ve sorunların kısa sürede çözümünde mahalle gezilerinin büyük yararını görmekteyiz” diye konuştu.
Esnafla bir araya geliyor
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçe esnafına düzenli olarak ziyaretlerde bulunuyor. Esnafla sohbet eden Başkan Oral, görüş alışverişlerinde bulunuyor. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçe esnafına ziyaretlerde bulunarak, devam eden hizmetler ve projeler ile belediye çalışmaları hakkında sohbet ediyor.
Esnafın Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı’nı da kutlayan Başkan Oral, vatandaşlarla sohbet etti. Ahilik anlayışının toplumda yaşayan fertleri birbirine yaklaştırdığını, aralarında dayanışma kurulmasını sağladığını söyleyen Başkan Oral, “Bizlere düşen görev, Türk milletine özgü bir kültür hazinesi olarak asırlar boyunca yaşatılan bu anlayışı yeni nesillere aktarmaktır. Ahilerin hem üretici, hem de tüketici haklarını korumak için koydukları kurallar, bugün bu alanda hazırlanan yasaların temelini oluşturmaktadır” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim