Türkiye’de her yıl binlerce rögar kapağı ve yağmur suyu ızgarası çalınıyor. Kentimizde de aynı şekilde hırsızlık olayları görünmeye başladı.
Hırsızlar, son iki günde 100’e yakın yağmur suyu ızgarasını çaldı. Kentimizde her mahalle ve sokakta yer alan yağmur suyu ızgaraları, hırsızlar tarafından çalınmaya başladı. Daha çok elmalık yolu ve Termal yolu güzergahını mesken tutan hırsızlar, bu bölgede yaklaşık 100 adet yağmur suyu ızgarasını çaldı. Pik döküm malzemeden üretilen yağmur suyu ızgaraları hurda niyetine satılabiliyor.
Vatandaşlarımızı uyaran Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Kentimizi mesken tutan kötü niyetli kişiler, son iki gündür 100’e yakın yağmur suyu ızgarasını çaldı. Bu konuda ki mağduriyeti İl Emniyet Müdürlüğümüz ile de paylaştık. Vatandaşlarımızdan beklentimiz, bu tarz bir olaya şahit olmaları halinde konuyu ivedilikle 155 Polis ya da 153 Zabıta’yı arayarak bizleri bilgilendirmeleridir. Ekiplerimiz, çalınan kapakların herhangi bir kaza yaşanmadan yerlerine konulması ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

 

Editör: TE Bilişim