Ford Erdeğer Plaza’da yapılan devir teslim töreni ve kokteyle Plaza sahipleri Ford Erdeğer Bayi Sahipleri Abdülkerim Erdoğan, Zeki Erdoğan, Murat Erdoğan ve İlyas Erdoğan ile Ford Erdeğer Genel Müdürü Tunç Ertaş, Satış Müdürü Murat Denizeri, Servis Müdürü Savaş Efet, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Dilek Taş ile birlikte  Ülker Yalıtaş A.Ş. ortakları Selami Yıldırım ile Nejdet Cenat katıldılar.

Törende ayrıca Yıldırım ve Cenat’a Ford Erdeğer tarafından plaket verildi. Daha sonra Ülker Yalıtaş A.Ş. ortakları Selami Yıldırım ile Nejdet Cenat aldıkları 12 aracı test ettiler.

Ülker Yalıtaş A.Ş. ortağı Selami Yıldırım, “Ülker Yalıtaş 1980 yılından bu yana hizmet veriyor. O dönem 2 araçla hizmet veriyorduk. Şimdi ise bu sayıyı 46’ya yükselttik. Ford Erdeğer ile yaptığımız işbirliği sonucu eski araçlarımızdan kurtulduk, yerine 12 adet Ford Transit model araç aldık” dedi.

Erdeğer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Erdoğan ise Yalova’da sektörün öncüsü olduklarını kendilerini seçen Yalıtaş A.Ş.’ye de teşekkür ettiklerini söylerdi.

 

 

Editör: TE Bilişim