Karaderili Şirketler Grup tarafından Akköy'de inşa edilen Yalova Termal Palace Resort'un Spa Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Burada söz alan Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili Yalova’yı en fazla 10 yıl sonra Turizm cenneti olarak gördüğünü bunun için profesyonel turizm yatırımcılarını Yalova’ya beklediklerini söyledi. 
Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un “Vizyon Projesi” olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace Resort Devre mülk'ün en önemli ayağı olan Spa Merkezi'ni törenle hizmete soktu. Spa merkezi bünyesinde,  Termal Havuz, Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Spa Hizmetleri ve Masaj Kil Banyosu, Haloterapi, Tuz Terapisi, Cilt Bakımı: Kil Maskesi, Kese Köpük, Kahve Peeling, Özel Cilt Bakım MaskeleriMasaj Çeşitleri:  Aroma Terapi, Klasik Masaj, Thai Masjı, Hint Masajı, Spor Masajı,  Ağrılara Yönelik Tedavi Masajı, Kupa Terapisi, Ayak Masajı, Refleksoloji, Selülit Masajı, Bal Masajı, Köpük Masajı gibi birçok hizmeti barındırıyor. 
Yalova Termal Palace Resort'un Spa Merkezi'nin açılış törenine katılan Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili ise konuşmasında yatırımcıları Yalova'ya davet etti. Yalova'nın en geç 10 yıl içerisinde bir turizm cennetine dönüşeceğini belirten Karaderili, "’Yalova’yı en fazla 10 yıl sonra Turizm cenneti olarak gördüğünü bunun için profesyonel turizm yatırımcılarını Yalova’ya beklediklerini ekleyen Karaderili bizim gibi yatırımcılar geldikçe 5 yıldızlı tesisler açıldıkça, kongre salonları v.s bu durumda Yalova kazanacak. Büyük bir destinasyon olacak. Rakiplerimiz geldiğinde Tanıtım için birlik olacağız ciddi tanıtım fonlar yapabiliriz, yurtiçi ve yurtdışı fuarlara birlikte katılır Yalova’yı tanıtırız dedi ve ekledi Yalova için sürekli daha ne yapabiliriz ne katabiliriz diye düşünüyorum. 10 yıl sonra 1 milyon turist ağılayacak duruma gelebiliriz Antalya’yı kendimize rakip alıyoruz" dedi. 
"Herkes Burun Kıvırmıştı"
Yalova'ya yatırım kararı aldıkların da herkesin bunun yerinde bir karar olmadığını dile getirdiğini belirten Karaderili, "Şimdi ne kadar yerinde bir karar verdiğimizin herkes farkına vardı" dedi. Karaderili, "’Yalova’da Yatırım yapmaya karar verdiğimde herkesin burun kıvırdığını söyleyen Karaderili sonra bizim bu yatırımımızı görenler biz nasıl oraya yatırım yapmayı düşünemedik diyorlar. Diğer illere termal yatırım yapanlar için övünerek şunu söyleyebilirim Termalin başkenti Yalova Termal ilçesidir. Ben özelikle sahil bölgelerinde ve diğer 5 tesisimi Yalova’daki tesisime değişmem. Kaliteli, profesyonel hizmet verebiliyorsanız eğer sahil bölgesindeki beş müşterim termaldeki bir müşterime değer. Rakipsiz olmak bize yeni yatırımlar ve yeni fikirler aşılıyor" şeklinde konuştu. 
Yılda 700 bin turist hedefi var
Tesisin tamamlanması sonrasında Yalova'daki komplekste yılda 700 bin turist ağırlamayı hedeflediklerini de dile getiren Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karaderili sözlerini, "Yalova İçin 2200 yatak kapasiteli 5 yıldızlı termal turizm kompleksini 2017 yılının ilk çeyreğin de tamamını hizmete açmış olacağız. 2017 yılı için otelin pazarlaması için özellikle Avrupa, Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’da 15 ayrı satış ofisleri kurduk. Bir yıl sonrasının startını verdik. Bu satış ofislerimiz ile Yalova’yı tüm Dünya’ya tanıtıp yılda 700 bin yabancı turist ağırlamayı hedefliyoruz. Türkiye’nin doğal hazinesi, şifalı sularını, tüm dünya’ya tanıtmayı amaçlıyoruz" şeklinde tamamladı. 
Editör: TE Bilişim