Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi 2014-2015 öğretim yılına 26 öğrencisini de Türkiye’nin en iyi üniversitelerine uğurladı.
6 Tıp Fakültesi, 1 Bilgisayar Mühendisliği, 2 Diş Hekimliği, 1 Plotaj (İng.), 2 Eczacılık, 1 Meteraloji Mühendisliği, 2 Biyomedikal Mühendisliği, 1 Mekatronik (İng.), 1 Mimarlık, 1 Enerji Sis. Mühendisliği, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Çeko, 1 Ulus.İşlet. ve Tic., 3 İnşaat Mühendisliği, 1 Uluslar arası Tic. ve Lojistik…
 Türkiye’nin en iyi ve en seçkin üniversiteleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, İzmir Katip Üniversitesi Tıp Fakültesi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi, Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi olarak, geleceğe yetiştirdiğimiz doktorlarımıza kapılarını açarken, Boğaziçi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi de geleceğe yetiştirdiğimiz diş hekimlerimize, mühendislerimize, mimarlarımıza, öğretmenlerimize, hemşirelerimize kapılarını açtılar.
Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mesut Acar yaptığı açıklamada, Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi 3. Eğitim Öğretim yılı sonunda da  güzel sonuçlarla başarı meşalesini elinden bırakmayan öğrencilerine,   öğrencilerinin başarılarının altına imzalarını atan değerli öğretmenlerine ve emeğini hiç eksik etmeyen sayın velilerine sonsuz teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim